De Sparki-laadpas

Simpel & prijsbewust? ’t Zal wel zijn!

Een laadkaart of een token voor aan je sleutelbos? Het kan maar zo simpel zijn. Particulier of bedrijf? Maakt niet uit. De Sparki-laadpas is er voor iedereen.

Overal laden? ’t Scheelt niet veel!

Belgisch netwerk
Ja, natuurlijk kan je met de Sparkilaadpas zowat overal in België terecht. Je hoeft dus zeker niet op zoek naar een Sparki-laadpunt om te kunnen laden. Echt overal? Wel, het komt in elk geval kort in de buurt.
Europees netwerk
Met een Sparki-laadpas kan je in zowat heel Europa laden. Onze eigen laadstations vind je voorlopig enkel in België, maar dankzij onze roamingovereenkomsten kan je met een Sparki-laadpas ook buiten België ultrasnel laden.

Transparante
prijzen

Onze tarieven zijn transparant en marktconform voor ultrasnel laden. Je vindt ze in onze Sparkiapp. Bij Sparki betaal je geen opstartkosten. Onze tarieven zijn afhankelijk van de prijs voor elektriciteit op de energie­markt. Momenteel betaal je bij Sparki € 0,79/kWh (incl. BTW).

Voordelig laden met een Sparki-laadpas

We zijn niet gek! Je kan met onze laadpas niet enkel bij Sparki-laadstations terecht. Maar écht voordelig wordt het wel pas met een Sparki-laadkaart of-token.

De Sparki-applicatie

Met de Sparki-app word je constant op de hoogte gehouden van onze nieuwe locaties. Apple of Android? Je kan de app gewoon downloaden op jouw smartphone via de appstore.

Laadpas aanvragen

In minder dan één minuut heb je onze laadpas aangevraagd. Ook dat gaat bij Sparki dus supersnel. Liever contact opnemen voor je beslist? Vragen staat vrij!

Geen Sparki-laadpas?
Kom maar af!

Heb je een laadpas van een ander merk? We zijn er natuurlijk niet écht happy mee. Maar je kan zowat elke laadpas gebruiken bij een Sparki-laadpunt. Je hoeft zelfs helemaal geen laadpas op zak te hebben. Bij Sparki kan je binnenkort met élk betaalmiddel laden.