Locatiepartners

Een win-winmodel voor AAA-locaties

Sparki kiest voor winstdeling met locatiepartners. Ons laadnetwerk bestaat exclusief uit toplocaties aan drukke verkeersaders. Wie zich eigenaar van zo’n AAA-locatie mag noemen, maakt kans om locatiepartner te worden.

Sparki zoekt locatiepartners

Wie ultrasnel wil zijn, werkt niet soloslim. Want een netwerk van laadstations uitbouwen in sneltempo doe je niet alleen. Sparki is op zoek naar ‘compagnons de route’. Heb je een locatie die in aanmerking komt? En heb je ruimte voor het plaatsen van laadpunten?
Contacteer ons

Waarom locatiepartner
worden?

Sparki is een jong bedrijf dat bruist van energie. De kernwaarden die ons aansturen, zijn even krachtig als onze ultrasnelle laadpunten.
  • Rentabiliseren van parking
  • Huurinkomsten & winstdeelname
  • Geen investering & geen risico
  • Meerwaarde bij verkoop
  • Duurzaam ondernemen
  • Nieuwe klanten aantrekken

Groeibedrijf

Sparki is een financieel sterk en stabiel verankerd Belgisch groeibedrijf. Wij investeren in de technologie van morgen en plaatsen exclusief +300 kW laadstations. Het is jouw toekomst én de onze.

Overheidspartner

Als innovatief Belgisch bedrijf met de federale investeringsmaatschappij sfpim als structurele financiële partner heeft Sparki een unieke uitgangspositie om toekomstige groei te garanderen.

Wat vraagt Sparki?

AAA-locatie
Buitenparking (24/7 publiek toegankelijk)
Minimum 4 parkeerplaatsen
Ruimte voor plaatsing hoogspannings- cabine

Wat doet Sparki?

Financiering
Vergunningen
Plaatsing
Exploitatie
Onderhoud

Verkoop van EV’s groeit
exponentieel

De volgende twee jaar zal de verkoop van elektrische wagens vervijfvoudigen. Tegen 2030 zullen we zelfs de kaap van 2 miljoen overschrijden. Al die elektrische wagens zullen ergens moeten laden. En het Belgische laadnetwerk hinkt achterop. Sparki brengt daar snel verandering in.

Slaat de vonk over? Word locatiepartner.

Je bent eigenaar van een toplocatie die veel trafiek genereert? Je overweegt het plaatsen van een EV- laadstation? En je wil graag delen in de winst? Vraag ons om een locatieonderzoek en onze ingenieurs komen snel ter plaatse.