Visie, missie, waarden

De Sparkiaanse blik op de toekomst

Sparki bouwt vandaag het grootste en meest toegankelijke netwerk van ultrafast chargers in België. Challenging? Zeker wel. Maar ambitie houdt ons scherp en baanvast in het bochtenparcours op weg naar de mobiliteit van de toekomst.

Onze visie

Sparki wil het routeplan naar duurzame mobiliteit voor toekomstige generaties mee vormgeven. Vlot verkeer in een snel veranderende en duurzamere wereld is onze eindbestemming. Wij noemen het graag: “charging the future!

Onze missie

Sparki bouwt het meest krachtige, toegankelijke en betrouwbare netwerk van ultrafast chargers voor elektrische wagens op toplocaties in België. De snelst denkbare laadoplossing waar je ze nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt. Wij noemen het graag: “Charge & Go”.

Niet grijs, wel groen

Mocht je er nog aan twijfelen, bij Sparki vind je geen grijze muizen. En ja, natuurlijk leveren onze laadstations ook alleen groene stroom.

De Sparkianen

Sparkiaans denken is net iets anders denken: dynamisch en ambitieus met een rebels kantje, maar vooral oplossingsgericht.

Onze waarden

Sparki is een jong bedrijf dat bruist van energie. De kernwaarden die ons aansturen, zijn even krachtig als onze ultrasnelle laadpunten.
  • Energiek
  • Innovatief
  • Rebels
  • Ambitieus

Word jij een Sparkiaan?

Spreekt onze visie op de toekomst en onze missie jou aan? Kan jij je vinden in de waarden die wij uitdragen? En voel jij je aangesproken om onze ambities waar te maken? Misschien ben jij dan wel de Sparkiaan die we zoeken. Kijk snel naar onze vacatures.